ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνεργάτες ,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας, εν μέσω της
πρωτοφανούς κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και
παγκοσμίως με τον Coronavirus (COVID-19), καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσει την προστασία των εργαζομένων της αλλά και της δημόσιας υγείας, εφαρμόζοντας όλους τους σχετικούς κανόνες υγιεινής.


Παράλληλα, δεδομένων των συνεχών εξελίξεων που λαμβάνουν
χώρα τις τελευταίες ημέρες, διατηρούμε αναλλοίωτες τις υπηρεσίες μας προκειμένου να σας παρέχουμε την βέλτιστη δυνατή ενημέρωση και εξυπηρέτηση.


Θα θέλαμε από πλευράς σας να μεριμνήσετε για την έγκαιρη
τοποθέτηση των παραγγελιών σας καθότι λόγω των συνθηκών που
επικρατούν, ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις λόγω των μέτρων που τηρούμε για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19.


Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώνουμε άμεσα.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Εκ της Διευθύνσεως

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

H εταιρεία ΧΗΜΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε θέματα που αφορούν τεχνικά ζητήματα, καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό είναι ικανό να προτείνει λύσεις σε θέματα καθαριότητας που προκύπτουν στη διαδικασία της παραγωγής. Για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν την καθαριότητα, την ορθή χρήση των προϊόντων καθώς και τον καθαρισμό και συντήρηση του εξοπλισμού, η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει τακτική εκπαίδευση για την επιπρόσθετη κατάρτιση του προσωπικού και ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ